Cine suntem?

SC TRUST Finance SRL

LNG ROMANIA

Începând din anul 2018 o echipă mică dar foarte experimentată și dinamică din cadrul SC TRUST Finance SRL s-a implicat în activitatea de structurare a unui concept nou și inovator care constă în implementarea pe scară largă a gazului natural lichefiat. Concept definit sub numele LNG ROMÂNIA.

În prima fază este vorba despre o activitate de consultanță privind identificarea mediului specific acestui domeniu, atât intern cât și extern. Au fost definite direcțiile și opțiunile de dezvoltare ale conceptului la nivel național și regional,punându-se accent pe analiza fezabilității tehnico-economice, cadrul de reglementare, potențiali parteneri și structurarea unei afaceri in acest sens. În fazele următoare preocupările se vor axa pe realizarea propriu-zisă a unui proiect investițional aplicat, în cea mai optimă structură determinată anterior, continuându-se cu punerea în funcțiune și operarea comercială a unei investiții.
Echipa de lucru are experiență anterioră utilă în domenii de referință conectate cu un potențial proiect LNG Romania, cum ar fi implicarea în proiecte internaționale (Terminal LNG, producere energie), în domeniul alimentării vehiculelor cu gaze naturale (VGN) și al gazelor naturale comprinate (CNG), domeniul energetic (oil & gas), al finațărilor de proiect (fonduri de investiții, finanțări UE).

Ai nevoie de consiliere? Intră în legătură cu noi!